:: Páteční večer ::

:: Páteční večer ::

Anotace: Vyrážíme na cestu............

Je páteční večer vyrážíme na chatu
v autě jsem začal téct duchaplnou debatu.
Debatu o bance co půjčku mi nabízí.
Proč si jí nevzít mě otázka se nabízí?

Proč si jí nevzít zrovna se hodí
zaplatit dluhy u máti to neuškodí.

Poslouchat kleci o tom
jak plány jsem jí zkazil
mít u sebe meč
do břicha bych ho vrazil.

Než poslouchat její kydy
Spáchal bych radši harakydy!!!
Autor FORY11, 16.02.2007
Přečteno 272x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ahoj, Fory.. jj je to trošku tvrdší =o(

16.02.2007 22:01:00 | Najlin

pride mi to kruty...

16.02.2007 21:55:00 | nonick

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí