Holínky

Holínky

Anotace: Po strašlivě dlouhé době něco, co si troufám pustit na veřejnost. Není skvělá, po té době to skřípe, ale je to něco...

Zamlžený okna hodinovejch hotelů
Propadlý stropy zchátralejch kostelů
Z námahy a strachu zrudlý tváře
Zahalím se do namodralý záře
Rozpustím na jezerech střípky ledu
Utřu hnusný lepkavý zbytky medu
Co namazals mi kolem úst

Sešels z mysli, pak i z očí
Svět bez tebe se zas točí
V zapadlejch hospodách se pije dál
Není nic, čeho by ses s chutí vzdal
Ani konců bez omšelých vzpomínek
Vyzuj se z těch plesnivejch holínek
A do stejný řeky už nevstupuj
Autor E.deN, 12.06.2017
Přečteno 249x
Tipy 5
Poslední tipující: mkinka, milenium, Iva Husárková, lukassnajdr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí