Chcete snad žít věčně?

Chcete snad žít věčně?

Anotace: sonáta pro milovníky mírného popíjení při poslechu bučení člověčenství :-)

velkej soustružník
má smělej
plán
jak vyfrézovat
z jablkoňova
bez dřiny
hliněnej
sasalám

zima se třese
jak paštika
od houmlese
pod kopyty
polské soli
asfalt naříká
při proměně
chlapa v staříka

mačky chipy
sekery
dodá
na bojiště
v úterý
i s postelí
naše firma
na zelí

fešáku z fitka
to není Halivůd
jen vadne
beznadějně kytka
ani to není výtka
krásko z plastiku
bez veršíku
bez hříchu
Autor Hugo Ramon, 15.06.2017
Přečteno 268x
Tipy 10
Poslední tipující: jondys, Akyš, Iva Husárková, Frr
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí