VŠECHNO CO JSME CHTĚLI

VŠECHNO CO JSME CHTĚLI

Anotace: Strašně jsem se zasek u názvu. Fakt nevim jak to pojmenovat.

Všechno co jsme chtěli se asi nestane
Je mimo sféru vlivu tak sbohem programe
Příště musíme zvolit jednodušší ráz
V něm vyhnem se problémům a zvládnem všechno snáz

Až to zase začne když štěstí budu mít
A pohledy lačné o ženách nejen snít
Mít domek se zahradou pěstovat konopí
A najít si tu pravou která mě pochopí

Večer až ohně vzplanou my víno popijem
Víme že oba víme jak šťastně si žijem
Na polích zrno v klasu hub plný polesí
Maso mléko a strdí a nic nás neděsí
Autor jondys, 16.06.2017
Přečteno 396x
Tipy 9
Poslední tipující: Veru, Jort, Iva Husárková, jitka.svobodova, Ruda Štola, Amonasr, Kapka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST...krasne se cetla a obsah se mi taky libi...

30.07.2017 11:31:57 | Veru

děkuju

02.08.2017 16:56:44 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí