Bezejmenná

Bezejmenná

Anotace: :-)

něco na prsou mi svírá
když k spánku ulehám
ráno, když se rozednívá
z peřin snů nespěchám

jiskra vzplála
její síla
rychle našla si svůj cíl
je hříchem moje touha
abys o tom samém snil?

ten obraz zatím nezná barvy
cítím však,
malíř pro něj již hledá
rám,
který z jisker staví
den bez osamělých rán
Autor bera, 17.06.2017
Přečteno 223x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, jitka.svobodova, Iva Husárková, Laika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí