Kostelní stěna

Kostelní stěna

Anotace: A nic se nemění stále se vracím..

KOSTELNÍ STĚNA

Chodím okolo kostelních portálů, stojím a ptám se, nač vlastně čekám?

Lidi prochází okolo někam se ženou,

já stojím a promlouvám s kostelní stěnou..

Mlčky mi naslouchá však radu mi nedá

je to jen kostelní stěna pochmurně hnědá

Lidi se ztratily ulice dýchá prázdnem

Dál u stěny stojím a stávám se bláznem.

Ticho mě svazuje ke stěně se tisknu

V samotě ulice spolu s kostelem jihnu

Všude je ticho ani smítko lidu prachu čí špíny

Já vedle stěny usedám s pocitem vinny

Spolu s láskou a lidmi bylo by to jiný

Proč za vše co je okolí mě viní?

Jen kostelní stěna zůstává tu semnou ,

pár lidských postav na ní co mají tvář temnou.

Ulice tmavá jak černá hlína

V ní postava stojí než ostatní je jiná

Promlouvá ke mně mlčky naslouchám jejím slovům

Zvedám se ze země jdu pomalu domů.

Slyším její rady a říkám si, že nevím její jméno neviděla jsem její tvář ,

ona vypařila se jak pára nad hrncem a ty slova pro mě byla jako zář…
Autor Laureta, 20.06.2017
Přečteno 329x
Tipy 8
Poslední tipující: Akrij8, Frr, kudlankaW, Jin&Jang, zdenka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji, je to deset let stará věc a přesto ji mam stale ráda

20.06.2017 15:16:41 | Laureta

to je prostě celá Ona...ÚSMĚV.Z.

20.06.2017 06:43:10 | zdenka

Líbí :-))

20.06.2017 05:48:39 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí