Jezinka od Šuků na 33 dob

Jezinka od Šuků na 33 dob

Anotace: mini féerie z KnajpaGate

poď dál brouku milej
mokrý hry po tobě šílej
nažmolenej výčepák
skrejvá zvlhlou pěnu
do šnýtků z vrácenky
pro rumový máčenky

levně křupe
gebící se děvka
škrábe se za uchem
vytrčeným ceckem
a špulí rudej knír
včera žila děckem

vochcaný patníky
u dlážděný cesty
i tlak v kalhotkách
rozděluje těla
podstrčená
od anděla

nechrápej dědku
a vysol pětku
starej zmetku
nebo radši kilo
aby tě v kapse
to prd netížilo

má orosená lásko
v hrdlo lžeš
a na asfaltu
tam venku
tě ty krávo
vybleju


když zdekuješ se včas
vem tě vole ďas
Autor Hugo Ramon, 21.06.2017
Přečteno 227x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

???

23.06.2017 21:28:32 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

syrový obraz zpitý hospody s hernou :-)bez příkras

23.06.2017 21:36:53 | Hugo Ramon

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí