Mizerný den

Mizerný den

Anotace: Odplata.

Kalné světlo žárovky,
co nahrazuje slunce
A dunivé kroky osudu,
jenž krvavé má ruce
Tak přichází i končí den,
ten mizerný den poslední

Skřípavý zvuk zámku,
jak umíráček v uších zní
Teď vchází osud můj,
doprovod, na cestě poslední

Soudce, kat a také stráž,
pohledy jejich mě pálí
Zabil jsi, tak tady to máš,
já slyším jen umíráček v dáli

Tak půjdeme, nač ztrácet čas,
venku je mráz a v cele je zima
Kašlu na soucit či hněv váš,
dostal jsem účet, řekli jste plať

Smyčka mě svírá, jak prsten tvůj,
prsten, co prý z lásky jsi mi dala
Pak jiný slyšel, miláčku můj,
A já nevím, nevím, Bože můj,
kde se ta pistole najednou vzala

Tak dělej, kate, nezdržuj,
zubatá na mě už čeká
Tahle milenka věrná je,
jen její chlad mě leká
Tak pohni a svoje si vem,
ukonči navždy ten mizerný den
Autor Psavec, 17.02.2007
Přečteno 311x
Tipy 1
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jo, mizernej den,
ten s ničím se nepáře,
vždycky doufám jen,
že půlnoc zavře za ním dveře...

26.02.2007 00:36:00 | Lorraine

Copak se Ti stalo psavečku?
Takového Tě neznám...
Až mě mrazí...:(

17.02.2007 17:47:00 | Verule

líbí se mi...mám dnes sakra mizernej den

17.02.2007 17:23:00 | mamina

Pěkná. Nové téma. Mohl bys skládat třeba pro muzikál.

17.02.2007 10:54:00 | Terakota

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí