Velká louže

Velká louže

Anotace: (23.6.2017 - Aneb nedávno jsme slavili půlroční "výročí" a já jsem ho strávila v Americe... Už se neskutečně těším domů :) )

Od sebe dělí nás veliká louže,
odjela jsem až na konec světa.
Den za dnem se tu kolem pomalu plouže,
jsem z toho pořádně semleta.

Chybíš mi, zlatíčko, čím dál tím víc,
chci být zas s Tebou, pevně Tě obejmout.
Mám pocit, že bez Tebe nezvládám vůbec nic,
jen se tu bezcílně potácím tmou.

Těším se na Tebe, chci s Tebou býti zas,
líbat se, dotýkat, jezdit na výlety,
spolu si užívat sebe i světa krás,
jsi pro mě miláček. Ano, jsi to Ty!

Miluju Tě
Autor B.a.r.b.a.r, 24.06.2017
Přečteno 400x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí