Černo

Černo

Anotace: ..

Černé jsou mraky i sluneční svit
černé jak duše co nenajdou klid
černá je budoucnost pro můj lid
a černí havrani přišli smrtí se nakrmit

Černá je mlha nad hrobem světa
černá je teď každá má věta
černá bude krev až přijde odveta
černá jak má duše prokletá

Černý je včerejšek a zítřek je temný
černá je všude celý svět je černý
černé jsou osudy zrádců i věrných
všimni si vlajících praporů černých

všude je černo sundej růžové brýle
než havran zas přiletí bude to chvíle
Autor lukassnajdr, 24.06.2017
Přečteno 243x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkně jsi to nabarvil :-)! ST

25.06.2017 00:13:37 | Fany

díky:)

25.06.2017 10:11:25 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí