Pstruzi na nebi

Pstruzi na nebi

Anotace: rozbublanej živej stroj na oheň :-)

stálas tam
s lahváčem
v prázdný ruce
žlutej had
roztrhl půlměsíce
I modročernej strop
spolkl jsem
kýbl strachu
a v řece slov
nahmátl konečně brod

opřela sis o mě
kalhoty z rosy
žárlivá židle
v mlze tě prosí
hříšnej polibek
pod opuštěným slunečníkem
a storuká ruka
za odemčeným trikem
ztopořená bradavka
je listovím i fíkem

voda nám padala
na propletená celá
rozechvělá těla
žízeň mi svírala
jazyk v tvé dutině
a ty - růže hladová
snědlas mě na víně

loupežník had
proťal
tu živou chvíli
a my dva
tančili v bouři
jak dešťový
víly
Autor Hugo Ramon, 26.06.2017
Přečteno 208x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, JSJ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nádherné :-):-)

26.06.2017 11:39:32 | ROSA ŽIVOTA ZRAKEM VNITŘNÍM OSVÍCENA

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí