Pod Hvězdami

Pod Hvězdami

Anotace: ...

Pod hvězdami v jednu noc,
prosil jsem se o pomoc.
Byl jsem v koncích, bez šance,
hojil jsem své kopance.

Netušil jsem kudy dál,
v nicotě jsem tiše stál.
Nedělal jsem další kroky,
dlouhé dny, nebo snad roky.

Všechno stále stejné,
šedivé a beznadějné.
Bez vidiny úspěchu,
bez snahy a bez dechu.

Přešly dlouhé, tuhé zimy,
já byl stále bez vidiny.
Přešla horká, slunná léta,
a já stál na konci světa.

Po letech... po spoustě týdnů,
změnil jsem to za vteřinu.
V mžiku jsem vše otočil,
jen za tebou vykročil.
Autor Křemen, 27.06.2017
Přečteno 318x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, Jin&Jang, jitka.svobodova, Ruda Štola, Fany, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-( ale že Ti to doST trvalo :-)!

28.06.2017 06:31:53 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí