Štěstí v neštěstí

Štěstí v neštěstí

Anotace: 26/6/2017 * Nutné zlo...

Přes místa, kdes kdysi procházela
Přináší ti bolest bolest
Víc bolesti
Sama sobě podkopáváš nohy
Štěstí v neštěstí
Přítomnost odplutá na stínech mraků
Schovej za pěsti
Zbytky nedostatků, vodu v očích
Kůži mrtvolně bledou
Sobota míjí se s středou
Víno zkamenělé znovu zkapalní
Nedůvěřuj jen vlastnímu zraku
Ucpi si rány vzpomínkou
Nebo tak šesti
Sama sebe měníš v strachu
Vítej, neřesti.
Autor E.deN, 27.06.2017
Přečteno 256x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Frr, Alci, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí