Píseň je zaprášená deka

Píseň je zaprášená deka

Anotace: Hugíšova bluesová rýmička :-)

řídký obrazy se drolí
v kapce mořský soli
můj svět ztratil plíce
jak vybledlá pohlednice
propouštím svá těla
jež zrcadlu naletěla

změkly už i suky z růží
trny zasekly se v kůži
půlnoční hvězdy
snáší sny do dlaní
mý struky větří
jen ospalý svítání

flaška stoletýho Jacka
donaha se svlíkla
a má rozpitá láska
zazpívala blues
smrt
je zdravá kráska
Autor Hugo Ramon, 28.06.2017
Přečteno 215x
Tipy 4
Poslední tipující: Básník Karel, Jin&Jang, Iva Husárková, Laika
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí