Zpívající proletář

Zpívající proletář

Anotace: Smutná báseň o proletářích

Než láska vstane s jitřenkou
hleď zrcadlo na pobledlou tvář
tys klečela před svou maměnkou
slyšelas přitom , jak zpívá proletář

Zem přikryla tma ,padla noc
lásce mé chladíš horké čelo
ze srdce svého které mlčelo
žádný proletář nepřijde ti na pomoc

Zbyl tu žal láska zemřela
tesknou moji píseň začnou zpívat
nad hrobem ,kde svíce hořela
jen ti proletáři se budou usmívat
Autor Petr27, 28.06.2017
Přečteno 456x
Tipy 1
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí