Jen tak v polo - plnu

Jen tak v polo - plnu

Anotace: Té chvíli něžně zhoustl vzduch, bijícího srdce, kdy úklonou svou umlčel jsem její ruch, abych se ...

Té chvíli něžně zhoustl vzduch,
bijícího srdce,
kdy úklonou svou umlčel jsem její ruch,
abych se záminkou ucítil tvou vůni kůže,
když naznačil jsem polibek Tvé jemné ruky,
až zčervenala's jako růže,
JEN MÁ.

Sním si Tě už dlouhé roky,
a stále mě to baví.. nepřestávám.
Autor Souzvuk, 28.06.2017
Přečteno 294x
Tipy 9
Poslední tipující: adaj, jitka.svobodova, Ruda Štola, Alci, Iva Husárková, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí