Před spaním

Před spaním

Anotace: Znáte to, někdy počítám ovečky do tří- maximálně do čtyř. Do rána!!!

‚Je těsně nad ránem‘
venku už svítá
tisíce myšlenek
v hlavě mi lítá.

Zlámanej znavenej
zlomit se nedám!
Chvilku mi trvá
než všechny je vstřebám.

Dám si čouda však to znáš
Mozek teče na polštář!!!
Autor FORY11, 17.02.2007
Přečteno 260x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí