Zvyk

Zvyk

Anotace: ...

Zvyky zevšednělé lásky
City ze soucitu
Květy zvadlé sedmikrásky
Pusa bez pocitu

Nad postelí bílá vlajka
Černý přehoz,černá krajka
Plníme si povinnosti
Žijem spolu ze známosti
Autor Ruda Štola, 02.07.2017
Přečteno 276x
Tipy 8
Poslední tipující: jondys, Bludimíra, Jin&Jang, piťura, Akyš, Kett
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí