Dvojitý bypass

Dvojitý bypass

Anotace: ....

Dal jsem ti svou duši,
chtěla splynout s tvojí,
všechno cos kdy chtěla,
vyplnit se snažil,
tys však neurvale zcela,
duši moji zašlapala,
mě na kolena osud srazil

když myslel jsem,
že pomůžeš mi znovu zpříma stát,
ty srdce mé jsi vzala,
mně v hrudi rozhostil se chlad.

teď bez duše a srdce chodím,
v noci nemohu spát
a marně čekám na někoho,
kdo bude mě mít rád
Autor malkapabla, 03.07.2017
Přečteno 397x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Neměj strach, neboj se,
vždyť vždy se najde někdo, kdo bude Tě mít rád,
vždyť i ten klaun svůj pláč za maskou skrývajíce
neulehne osamocen v nekonečný chlad.

03.07.2017 01:44:31 | Corvus

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí