Na veselském rynečku

Na veselském rynečku

Anotace: aneb někdy jen vodu lépe píti

Na Veselském rynečku
hodil šohaj zpátečku
když zahlédl příslušníky
jak zkouší své staré triky

řidičům dávají foukat
nemoh‘ by se na to koukat
jak trubička zelená
věděl co to znamená

podcenil však jejich práci
už měl dojem že se ztrácí
v únikové vedlejší ulici
i tam však spatřil terčík stavící

pane řidič vystupte si
pane řidič dýchněte si
pane řidič co to znamená?
ta trubička je zelená!

ať se jak se šohaj kroutil
vymlouval a málem hroutil
místo vína litr vody
nebyl by jej stál i body
Autor Heron, 17.02.2007
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Kdo se za volantem chvástá,
značí, že před jízdou chlastá...hi

29.06.2007 09:57:00 | zzlatý

... no jo, siorak... tak na toho nemám... raději tiše a plaše mizím... :-D

10.06.2007 23:43:00 | Judita

Doufám, že ty tak nejezdíš?
Dobře napsaný.

17.02.2007 17:43:00 | Verule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí