Ředírna pokroku

Ředírna pokroku

Anotace: jednou je to vždycky poprvý :-)

jednou si zapálíš
cigáro bez krabiček
jednou si nakreslíš
na čelo pantoflíček
jednou mi zatančíš
na svatbě bez družiček
jednou si zastavíš
hodiny bez ručiček

stůj kudlanko temná
neválej kůži mou
po ránu staženou
pod kaluží ze skla
rozpal svou marnivost
na půlnoční highway
celou cestu mávej
přes pěnivej most

jednou se zakousneš
i do suchýho stromu
jednou nám zahraješ
na kytarovym klonu
jednou tu potáhneš
káru od domu k domu
jednou si rozlámeš
tlustý sny v tenkym lomu

stůj kudlanko temná
neválej kůži mou
po ránu staženou
pod kaluží ze skla
rozpal svou marnivost
na půlnoční highway
celou cestu mávej
přes pěnivej most
Autor Hugo Ramon, 07.07.2017
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: Ruda Štola, Fany, Frr, banan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji Fany :-)

08.07.2017 14:43:57 | Hugo Ramon

Bezva, Ramone :-)! ST

08.07.2017 09:05:10 | Fany

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí