Vzdor

Vzdor

Anotace: ..........

Vzdor naději co máme, 
tu a tam ........klopítáme.
Tu a tam ...zas.....říkáme, 
že už vícekrát tou...cestou, 
cestou tou se.... nevydáme. 
A pak stojíme v cestě té....bahno po kolena,
zíráme jak špína...dnů ničemných...,
vzhůru až k srdci... proplížit se snaží. 
Pustit se do boje....proti hnilobě....na kolenou, 
prosit...čistou vodu hledat... i víno...mží, 
pravda neprší ...jak to vše smýt?... jen mží, 
oči se mhouří...v mlze světlo hledáme...i na kolenou.
Světlo,když mží a mlha se po zemi,
zemi válí .... jako-by světlo.....nebylo. 
Jen šeď dní a bahno věků, 
co kolem prochází. ..a člověk, 
ten první i poslední.... rovni jsou. 
Stavem svým......ne však povahou,
tou ne ......neboť ten poslední,
je Světlem... i v mlze nadějí  ..... .
Dokud mlhu.....spolu se strachem ...se smrtí...,
pro Světla sílu v čase konce -On,...
Duch....je navždy z životů odstraní...
už žádné bahno ani mžení .....lidský život a prvních tisíc let...hmm...oči se lesknou.
 
Autor lamar.c, 07.07.2017
Přečteno 247x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí