Otevři lásko má

Otevři lásko má

Anotace: ???

Otevři lásko má


Klepu na dveře
Které jsou zavřené
Otevři lásko má
Neříkej ne
Pusť mě dovnitř
Dej spočinout
Mým údům zkřehlým
Připrav mi lázeň
Mým citům zběhlým
Přitisknu se k tobě
To bude ta lázeň
Jsem do tebe celý pryč
Úplný blázen
Přijel jsem zdaleka
Až na mých botách
Usedl prach cest
Co jsem já prochodil
Dalekých měst
Ale vždy na tebe
Jsem myslíval
S láskou
A věřil
Že nebudu začínat
Smutnou otázkou
Zdali mě máš ještě ráda
Nebo se chystá nějaká zrada
Jestli ne
Mé srdce poskočí prudce
Já budu láskou znít
Buď jejím strůjcem


2010

Autor Beďa, 08.07.2017
Přečteno 289x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST***

10.07.2017 23:53:29 | jitka.svobodova

díky

28.07.2017 18:25:57 | Beďa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí