=Nemá ráda

=Nemá ráda

Anotace: ========

 

~~~~~~~~~~
Nemá ráda
smutek ani samotu
nemá ráda stmívání ani nahotu
nemiluje mlhu nemiluje slzy
že ten smutek utek
vůbec nemrzí.

Mlha schová stromy
a také celý kraj
ona sedí u piána a říká si už hraj
a najednou uslyší tóny tajemné
tak prý piští myši a ona šeptá „né”.

 

Přišla za ní kočka černá jako noc
zelená má očka
mňouká,mňouká moc
ona ji pohladí po černém kožíšku
jak kolovrátek vrní že našla paničku.

Dnes končím povídání
o myši a strachu
stopy od té myši jsou už dávno v prachu.
Ona sama už není a tak se nebojí
ta kočka i když černá je
smutek zahojí.

Mňauuu

~~~~~~~~



Autor Květka Š., 09.07.2017
Přečteno 290x
Tipy 6
Poslední tipující: Adminak, Philogyny1, ta.cupka., Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí