Sto tisíc lží

Sto tisíc lží

nechci se usmívat
planě ze zdvořilosti
ulice se plní stíny
a není se kde schovat

nerozeznám realitu
a nedokážu být racionální
tisíc pravd
a sto tisíc lží

moje mysl se mi ztratila
a já už nemám sílu
ji znovu hledat

utekla bych
daleko
daleko ode všech
a od všeho

ale nemám na to
.
Autor bloumej očima, 10.07.2017
Přečteno 374x
Tipy 10
Poslední tipující: JSJ, V.N.Losinský, její alter ego, Dědek, jondys, bogen
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Naprosto chápu,taky bych zdrhnul ... ale nemám na to

10.07.2017 18:54:38 | jondys

Tak uteceme spolu.

12.07.2017 16:05:57 | bloumej očima

Taková nabídka se neodmítá ... tak pojď

14.07.2017 15:28:19 | jondys

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí