Cit

Cit

Anotace: Milovat bez výmluv a obav ze zklamání

Kam zmizel ten sen 

Milion hlasů šeptá 

Jednou přijde den 

Realita se proplétá

 

Smíšené pocity

Co bude se dít 

Jsme v tom já i ty

A chceme žít

 

Dimenze duší 

V jednu spojené 

Srdce pomalu buší

Cítit navždy nemněnné

 

Snad neskončí ty sny

Milovat bez zábran

Prožít spolu ty dny

Otevít klíčem bránu bran

 

Poslouchat tu hudbu co zní

Ve srdci milujícím

Do konce všech dní

V citu žijícím

Autor Dědek, 10.07.2017
Přečteno 227x
Tipy 4
Poslední tipující: Iva Husárková, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí