=Ale co...

=Ale co...

Anotace: ===*===

 

~~~~~~~~~~
Být na chvíli tajemná
třeba jako muška malá
lítala bych kolem vína
na tvá ústa pozor dala 
-
ke skleničce přivoníš
pak napiješ se,ochutnáš
v ústech víno políbíš
potom s chutí polykáš.
-
Já ti lítám kolem hlavy
pak na vousy se posadím
za chvíli mne to nebaví
já tě asi políbím...
-
ty však rukou oženeš se
možná jsem tě lechtala
ta co vedle tebe stojí
ta vesele se chechtala.
-
Kdybych zase muškou byla
štípla bych tě s radostí
já do veršů se zamotala
víno mě už nepustí,
-
z jedné sklenky napiji se 
s tebou můj milý
a vůbec já nedivím se
že jsme se i přiopili.
-
Ale co...
je to jenom legrace
/pak se dáme do tance/
( :-)

~~~~~~~~~~~
Autor Květka Š., 11.07.2017
Přečteno 274x
Tipy 8
Poslední tipující: Philogyny1, Kett, Jarka, Ruda Štola, Akyš
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jednou za čas to neuškodí... :)

12.07.2017 22:29:33 | Philogyny1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí