Ve vánku

Ve vánku

Anotace: ¤¤¤

Listy stromu pohupující se ve vánku

Ležet na zelené trávě

Se snem co vkrádá do spánku

Při té životní únavě

 

Probudit se ze snu o životě

Začít žít a ne jenom snít

Postavit se své samotě

A za svým snem si jít

 

Na štěstí má každý právo

Dokud člověk žije tak dá se najít

Není dobré smutnit víc než je zdrávo

Jednou k cíli zvládneme dojít

 

Ve vánku , ty vzpomínky nemizí

Vždy něco cestu připomíná

Když sami sobě jsme cizí

Když tělo i duše je znavená

 

Naděje umírá poslední 

Jednou to přijde 

Po noci se rozední

A slunce opět vyjde

 

Autor Dědek, 11.07.2017
Přečteno 285x
Tipy 3
Poslední tipující: FairyLAdy, jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí