Mají právo vědět proč (stejně jako každý jiný)

Mají právo vědět proč (stejně jako každý jiný)

Anotace: ..

tenhle způsob hledání pravdy je příšerný

každý kolem mě dělá že nesere ale kupujeme stohy hajzláků

ne?

a čím jsem si to zasloužil že musím všech sedm dní poslouchat

pořád stále dokola to samé vakuové 

mlácení slámou

 

ten pocit že všechno je jak má být

mě už opouští

 

mléčná dráha spadla na dno popelnice a nikdy se už nezvedne

nechci napsat své stestky na zeď a potom si vyfotit xicht v tom nejlepším možném

úhlu

 

kuřecí řízky

společnost s ručením omezeným 

 

 

neposlouchej mě už nemám ti co říct

nemám nikomu co nabídnout

rozpékám jen svoje stará slova a vydávám je za nová

 

neslyšíš náhodou jestli se už neblíží konec světa?

ještě jeden leguán a jedna drobná anežka

a potom už

napořád

sklapneme

Autor CoT, 12.07.2017
Přečteno 361x
Tipy 24
Poslední tipující: Frr, Megan, Jin&Jang, Jort, Amonasr, Iva Husárková, Avola, Philogyny1, bogen, Laika, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tuším že mléčná dráha se znovu zvedne přes všechny recykly a kuřecí řízky...

12.07.2017 20:15:40 | Laika

kuře a karbenátky, konec světa je za rohem a čeká..

12.07.2017 16:44:53 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí