Až to jednou přijde...

Až to jednou přijde...

Anotace: Taky se těšíte?

Až to jednou přijde
časně ráno nevstanu
budík navždy oněmí.
Život bude príma
v ráj se mi promění.

Až to jednou přijde
v křesle si pohovím
nohy měkce podložím.
Ptactvo sborem zapěje
až rohlík jim nadrobím.

Až to jednou přijde
kávičku si uvařím
a vezmu teplý pléd.
Tak moc se těším
že zkouším to už teď.

Až to jednou přijde
bránit já se nebudu
objedu pak celý svět.
Ušetřeno prý budu mít
milionů nejmíň pět.

Až to jednou přijde
šeptat budou závistí
davy okolního lidu.
Hele ta se ale má
už je prostě v klidu.

Však než ta chvíle přijde
čekat budu čtyřicet let
v procesu pracovním.
Než ukazovátko a křídu
za papuče s bambulí vyměním…
Autor Modrý Adept, 17.02.2007
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezky jsi to napsal...a tak mě přitom napadlo, že když se i já budu pořád těšit než to přijde, tak asi nebudu nikdy nervózní stará ženská...:-))). Fajn představa...jdu to oznámit manželovi....
P.S. a až to tu bude, zamávám ti pak z výletní lodi, až se budeme v tom světě míjet.

18.03.2007 15:35:00 | Lorraine

Senzační...mám jednu dříve napsanou...Poezie pro budík..vše mám, až na ty miliony...čauky a pozdravuj!

22.02.2007 22:23:00 | Hančí

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí