Ne já tu kostku nemám dejte mi pokoj!

Ne já tu kostku nemám dejte mi pokoj!

Anotace: .

chci se dostat ven ale nevím jak

nevím jak ti to mám říct 

nevím jak s tebou mluvit a co ti všechno říkat

chci se dostat ven a už vůbec nevím proč

 

ponožky jsou na podlaze a kruhy plavou na vodě

tam kde jsem měl všechny mě všichni neměli

kříž nad hladinou řeky a jezera plná mě a mého všeho

něco je jen prosím a jinak je všechno děkuji naschle ne už nikdy víc

už žádné zas už vlastně nedýchám když vím že se stejně nedíváš

pravda je vždycky až na úplném dně ale je vidět i na hladině

chci se dostat někam jinam ale nemám už kam

 

zaspal jsem už není rok devadesát sedm a půl

už není ta doba

 

 

 

 

 

Autor CoT, 15.07.2017
Přečteno 400x
Tipy 18
Poslední tipující: Loveless, Ruda Štola, Kapka, Básník Karel, Iva Husárková, bogen, Philogyny1, Kett, Akyš, Malá mořská víla, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Doba je lepší...
Je to lepší?
Hmmm ... voda jde číst...
Mluví s tebou...není lichá...
někdy řve a jindy tichá
Voda ...žena...vodožena
Odložená kniha...
:)

15.07.2017 05:58:42 | Malá mořská víla

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí