Brzo ráno nebo pozdě večer

Brzo ráno nebo pozdě večer

Anotace: střetávám se..

Potkávám Tě především v noci,

dva alkoholický workoholici..

Mají na lavičce asi rande,

když světlo za obzor spadne.

 

Začínáme spolu mluvit otevřeněji,

najednou ucítím jak se tvé ruce chvějí..

Promiň za tisíce otázek namísto objetí,

člověk prostě čas už nevrátí.. :(

 

 

 

 

Autor ta.cupka., 17.07.2017
Přečteno 379x
Tipy 9
Poslední tipující: Jan Urban, Ruda Štola, jitka.svobodova, Kapka, Jin&Jang, Dědek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí