Cirkus Holanda

Cirkus Holanda

Anotace: nasyrovo :-)

skřípla brzda tramvaje
a od talířů spásy se řítí
křik hladovejch vran

nádražní policajt
ještě nevystrčil
ospalý rohy
z vyjedený haly

znásilněný lavičky
rozhazujou vizitky
mezi rozpitou chásku
s olepenou hubou

království levný lásky
kvete mezi ploty
když leješ svařák
do bezzubejch děr

panáčku
vytas kačku
na žvejkačku
Autor Hugo Ramon, 18.07.2017
Přečteno 230x
Tipy 6
Poslední tipující: Laika, Ruda Štola, Hesiona-Essylt
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kurdec, to je fakt drsný kolorit...

18.07.2017 23:02:06 | Laika

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí