Déšť slz

Déšť slz

Anotace: ////

1. listopadu 2016 

Ve světle lampy chvíly stojí
A nemá klid v duši
Tak bloudí po svém pokoji
Neví proč srdce buší
 
Do oken svých lampy vítá
Za noci která se venku vznáší
Otázky které skýtá
Co vlastně život obnáší
 
Kdo rozumí cestě své
Čím nebo kým má se stát
Pod mraky a srdce neklidné
Nemusí se blesků bát
 
Bouře vždy musí odeznít
Nemusí nikam utíkat
Vnímat kapky a snít
Pomalu srdce slzám odemykat
 
 
Autor Dědek, 19.07.2017
Přečteno 219x
Tipy 2
Poslední tipující: jitka.svobodova
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí