Rybízový koule

Rybízový koule

Anotace: láfstory s tvrdým ENDem :-)

oblík sem hastroše
jak na zelnou míli
jetý kraťasy
přes špuntovaný žíly
kníratý sáčko
na meruňkovym víku
italský brejle
od party loupežníků

každý zboží
prej kupce má
a tak sme se
sčuchli i my dva
na refýži
místní knajpy

odsrkla si třetí drink
já hltal každou kapku
do kebule pronik
podlahovej link
válela mě na lízátku
ta chvíle se rozkročila
v jejím pravym voku
ruce mně zdřevěněly
a nedopsal jsem
sloku
Autor Hugo Ramon, 19.07.2017
Přečteno 215x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Frr, Alci, bogen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...parádní láfstory...;-)

20.07.2017 15:36:28 | bogen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí