PŘEŽIL JSEM JINAČÍ

PŘEŽIL JSEM JINAČÍ

Anotace: Francie 19.7. 2017

Svou hlavu měl bych dát
Do mlýnku na maso
Co mě to bude stát
Ne nejsem Picasso

A srdce zjizvený
Pod jařmem netančí
Jestli chceš tak mi ho zlom
Přežil jsem jinačí

Snad tebe měl jsem dát
Do mlýnku na maso
Budeš mi děkovat!?
Vždyť vlastně chtělas to...

...a já...

... zase jsem naletěl
Shořel jsem docela
Dopřej mi čas a budu zlej
Povstanu z popela
Autor jondys, 20.07.2017
Přečteno 288x
Tipy 13
Poslední tipující: tato22, Frr, Janna, Jort, Kapka, Amonasr, Ruda Štola, Poetik
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

mile "průrazná"...:-D ST*

29.09.2017 10:10:31 | Frr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí