Autorský čtení

Autorský čtení

Anotace: jasnovidec z půldecky :-)

chlápek z hnízda
na konci davu
si promazal plíce
i fousatou hlavu
pro svou větší slávu

zmuchlanej papír
se plazí bitevním polem
sbírá střípky bytí
pod rumovym stolem
do ticha vzdychá : jsem volem

jsou rána
kdy moc nesvítá
Autor Hugo Ramon, 20.07.2017
Přečteno 236x
Tipy 2
Poslední tipující: Jin&Jang, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí