Toulání

Toulání

Anotace: básen sebevrahů

Toulání, hledání, přežití a skonání

T….Toulám se ve svých snech,
T….topím se v lítostivých pohledech.
T….Tonu touhou poznat krásu,
T…. trnu strachem že nenaleznu spásu.

Všechno mě už vážně štve,
asi pošlu všechny do mrkve.
Promiňte, nechci sprostý být,
já teď hledám jenom klid.

T…. Tisíc míst a tisíc cizích pohledů,
T….tisíc vzteklých lidí a bolestivých doteků.
T….Tuny odpadů a lidských trosek,
T….tuny strachu a těl jež nemají mozek.

Dívám se na to všechno a je mi zle.
Tělo mám slabé až ochablé.
Nezbývá, než jen tak stát
a všechno s hrůzou sledovat.

T….Teď se dívám na západ slunce.
T….Teď se mi třese hlas a chvějí se mi ruce.
T….Toužím létat, toužím skákat!
T….Toužím plachtit, chci křídly mávat.

Bůh dal a bůh zase vzal.
Svému životu jsem tiše zamával
a teď jdu létat. Budu nyní hodný hoch,
noc je chladná, stačí jenom skok.

T….Tráva a hlína. Žádné nebe.
T….Tvrdá země strašně zebe.
T….Tělo zaplavuje divný pocit.
T….Tělo už chladne, ale duše stále hoří…
Autor Desktop_men, 17.02.2007
Přečteno 245x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vážně hezký!

17.02.2007 18:26:00 | Anejet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí