Něco je špatně

Něco je špatně

Anotace: @@@@@@

Něco je špatně
Cítím teplo A přeci jsem na dně
Srdce jako sklo
Čekám na něco a možná marně
Kde je to světlo?
Které zářilo ve tmě
 
Něco je špatně
Jako bych byl chladný
Stále snažím se říci veď mě
Čekám na tlukot srdce které chřadne
Jako obraz na plátně , nemocí bledne
Z pocitu samoty a jizev chladne
Jako by nebyly sny již žádné
 
Co dělám špatně?
Život plyne
Co se stane stromu když opadají všechny listy
Je snad jedinou možností že zhine?
Život samoty
Je jako sedět v prázdném kině
Na černobílém plátně naše životy 

Co je špatného
Na tom cítit teplý dotek něčí ruky
Na tom pokládat zjevné otázky
Brát život bez nadsázky
Od života vytesané vrásky
A přitom stále pod být pod vlivem masky
Autor Dědek, 23.07.2017
Přečteno 241x
Tipy 6
Poslední tipující: bogen, jitka.svobodova, Básník Karel
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

smutne a pravdive napsane co clovek citi ,kdyz ma pocit vnitrni prazdnoty..umprimné...

24.07.2017 19:15:03 | FairyLAdy

Moc krásně napsané

23.07.2017 21:42:32 | Básník Karel

Děkuji ti Karle :)

24.07.2017 01:35:14 | Dědek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí