Sajrajt

Sajrajt

Anotace: ..

Život je jen lacinej smradlavej pajzl
a ty seš v něm jen další nalitej sedící hajzl.
Co se může posrat to se časem posere
a co se neposere to tě prostě pohltí a sežere.

Můžeš tomu zkoušet vzdorovat, ale stejně jednou chcípneš,
i když si připadáš nesmrtelně, když si piko do žil píchneš.
Všichni se nakonec sejdem ve stejný temnotě,
ať už seš kurva, hasič nebo prodavač v jednotě.

Život je na kokot a kurevsky bolí.
Zvykej si kamošu, než tě to skolí.
Všude jen přetvářka a falešný kecy.
21. století bych přirovnal ke zlatý kleci.
Autor lukassnajdr, 23.07.2017
Přečteno 248x
Tipy 5
Poslední tipující: Ruda Štola, bogen, Poetik
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky mě někdy všechno sere...:-)

24.07.2017 19:34:44 | Ruda Štola

A z toho je dobrý se vypsat :)

24.07.2017 22:54:23 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí