A co dál

A co dál

Anotace: ...

V krámu s laciným zbožím lásku hledám
bohužel nenacházím
láska se jen tak najít nedá
šedivým světem dál proplouvám
a o trochu něhy škemrám
chtěl bych poznat duhu
ale všude jen barva šedá:

Chci zůstat kým jsem byl
ale v silným proudu řeky se ztrácím
v hlavě zůstalo mi tolik chvil
do chvíle než z nich zvracím

Chci se vrátit v čase
a neztratit ten zlatej klíč
všechno kolem je jen pasé
všude kolem je teď kýč

Nemůžu se posunout dál
a najít znovu zmizelý štěstí
nikdy jsem se o budoucnost nebál
až do chvíle kdy dostal jsem pěstí

Čas je čaroděj a rány hojí
možná jenom zdánlivě
srab je ten kdo života se bojí
kdo si drží promile

A co dál teď semnou bude?
minulost mě sžírá a budoucnost je nejistá
zem je tvrdá a slunce rudé
osud něco přichystá
Autor lukassnajdr, 01.08.2017
Přečteno 277x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, Iva Husárková, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, když hledáš lásku v krámu s laciným zbožím, tak se ani nedivím a šedá má hodně odstínů, i do stříbrna, je to má oblíbená barva... :)

01.08.2017 23:28:12 | Philogyny1

už jsem se na ten lacinej krám vysral a víc už do něj nevkročím ;) :D
proti šedé nic nemám, ale nesmí jí bejt všude plno

01.08.2017 23:47:41 | lukassnajdr

Neboj se života a vykroč s hlavou vztyčenou....ST

01.08.2017 18:10:12 | jitka.svobodova

Díky :) snažím se, ale život je občas strašidelnej! :D

01.08.2017 23:23:52 | lukassnajdr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí