Deja vu

Deja vu

Anotace: kočky P. Pavlova

Zdráhám si říct zdá kočka ví
Jak správně zažit deja vu.
V upokojí číslo 36
Se bije dál o vlastní čest
A posmutněla dioda
Kočce odvahu nedodá
A každý rok to zkouší dál
Ve spletí podmětů a snah
Pan Pavlov kočce šanci dál
Proto si myslí, že je vrah...
A každý rok je potěšením
Z manifestaci pocitu
Že kočka žije s přesvědčením
Že nenávidí diodu!
Že každý rok ji napoví
Že opět přišlo deja vu
A stejný postup stejných chyb
Ji znovu do pokusu
Chyt.

Že je podmíněn její um
A je poddajná pokusům.
Což deja vu je zvláštní stav
Ve smyčkách prožívaných dnů.
A z vlastních domyšlených hlav
Nedokončených příběhu.
Možná jen náznak pochopení
Kterého se pan Pavlov dočká
Je zrušit vlastní přesvědčení,
Že místo psa tu bude kočka.
Ta má svá vlastní deja vu
Co lineárně pomíjí
V pokoji číslo 36
Prožívá jinak vlastní čest.

(aspoň s trochou pokory)
Jiné spouštěcí faktory
Autor Alisa 16, 02.08.2017
Přečteno 358x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi krásné ST :-))

03.08.2017 12:54:46 | Iva Husárková

Děkují.
Velmi.

03.08.2017 20:27:37 | Alisa 16

nemám nic proti psům ale my kočky musíme držet pohromadě :-))

04.08.2017 06:40:10 | Iva Husárková

Ano! Už jenom z principu reprocity...A z jiných nevědeckých principů.

07.08.2017 16:54:54 | Alisa 16

MŇAU OOO***)))

08.08.2017 05:35:52 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí