Luser z Hollywoodu...

Luser z Hollywoodu...

Anotace: N....

Seznamte se!

S myšlenkou.
Neřečeným slovem.
Seznamte se prosím s tvarem
A s vůní!
Jenž neumí texty
A co je Nám potom?
Ta na své psychóze tak nádherně trůní.

Seznamte se s pochyby
Ze kterých se skládá,
A s dojmem, že má snad i nad realitu
A proto v scénářích jen nesmělé hádá
Jak udržet známou de stabilitu.

Nebudete s to - pochopit tuto neřest
Neb není srovnání pro žijící blud
Jen krásou snad...
Chudák - ta svět nezachrání
A proto již možná už ztratila stud.

Jak křivka v náčrtu přesného rázu
Jen radosti vřeští
Z toho, že je jiná.
Kdyby snad jen múza
Bez verbalizace...
Snad možná i chápeš
A či je to vina...?

Seznamte se s hercem
Těch pravějších bludu
S žijícím Éterem
Lusrem z Hollywoodu...
Autor Alisa 16, 03.08.2017
Přečteno 291x
Tipy 2
Poslední tipující: Akyš, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí