Hromosvody

Hromosvody

Za dvířky svého majestátního pomníku
chovám brouka
a zpívám mu baladu o světáckých učních
(tiše)
Vždyť moře je plné mořských koníků
a louka
zase těch lučních
 
A on
jako by to nevěděl
když zíral broučíma očima do svého nitra
 
Cožpak jsi nebyla v minulém životě milá..
krásná..
chytrá?
 
Za dvířky svého roztouženého libida
sázíš stromy
a předčítáš knihy v neznámé řeči
(nahlas)
Blesky jsou nástrojem, jimž bouře povídá
a hromy
ji neusvědčí

Autor Trapné děťátko, 04.08.2017
Přečteno 463x
Tipy 9
Poslední tipující: ewon, její alter ego, Frr, Iva Husárková, Lioness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Co s minulými životy, Gregore Samso?
Ráda zase čtu tvé osobité verše.

05.08.2017 16:16:56 | lidus

psaná ve známé řeči ... :) supr čtení

05.08.2017 13:35:41 | Ragnell

nádhera ST :-))

05.08.2017 05:09:13 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí