Neztrácet křídla motýlí

Neztrácet křídla motýlí

Anotace: ??:::??

Do tvých rtů padá déšť 

Ve zrcadle odraz neznámého

Zahaleno tajemstvím ten pocit

Ohlížejíc se přes rameno

Na chvíly stůj pro ten klid

A nech odejít co nedá ti spát

Zavři oči a vnímej ten pocit

Odpovědi na otázky které chceš znát

Nech odejít tu tíhu na tvých bedrech

Co tíží tě každou minutou tvého žití

Jsi soupeřkou sobě samé ve svých snech

Žij neb bez toho není bytí¨

Upusť od minullosti která tě zranila

A pomačkala tvá křídla motýlí

Nedovolím aby jsi se ze skal zřítila

Ze strmých útesů života , žijeme jen chvíly

Autor Dědek, 05.08.2017
Přečteno 296x
Tipy 3
Poslední tipující: FairyLAdy, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

velmi velmi krásné ST :-))

06.08.2017 06:33:38 | Iva Husárková

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí