Mrznu od srdce

Mrznu od srdce

Anotace: Trochu toho smutku

A chladné noci prostoupili mnou
Vrátit to nejde!
Mrznu od srdce.

Třpytka mé duše prodírá svůj hlas tmou
Ať prozáříš temnotu!
Mrznu od srdce.

Ruská ruleta je mou oblíbenou hrou
Piju jen žal!
Mrznu od srdce.

I pláč je pryč, černé kočky jdou
Smrákám se v ránech!
Mrznu od srdce.
Autor Januletta, 07.08.2017
Přečteno 236x
Tipy 9
Poslední tipující: Iva Husárková, Cappp, Jin&Jang, Nikita44, Ruda Štola, Laika, Jort
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí