Z literatury

Z literatury

Anotace: jen taková hra s názvy knih z mé knihovny

Oklamaná Nana
z domu na předměstí
má předtuchu:
její nadějné vyhlídky
na první hřích
se Saturninem
jsou červené a černé
Nastoupil do toulavého autobusu
Idiot
a ten ho veze na ostrov Tučňáků
mezi zapadlé vlastence
- a jí teď čeká křížová cesta
Neví jak je důležité míti Filipa
a tak svede Adama Šangalu
a Elmera Gantryho
je to jako zabít ptáčka
Vzpoura andělů a bůh ví
kdo chytá v žitě a co
- tři kamarádi v ocelovém městě
Quo vadis, femino?
Vstup do ráje zakázán
Autor Akbara, 07.08.2017
Přečteno 245x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, danaska, Kapka, hanele m.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Máš doma opravdu kvalitní četbu. Jako bývalá knihovnice to oceňuji. A uvedla ses u modrásků velmi vtipně. Tak vítej.

07.08.2017 23:22:18 | danaska

Děkuji za přivítání - rozkoukávám se.

08.08.2017 09:11:10 | Akbara

Povedené :-)
Skvělé knihy máš, většinu jsem četla, tedy ST.

07.08.2017 22:23:51 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí