Feťáci

Feťáci

Anotace: }}}}}{{{{{

Zrazen těmi byli mi tu oporou 

Pohledy studený jak led

Nejraději vše za nic dostanou

Jiným nestojí to za pohled

 

Výrazi vystřižený jak z plakátů

Nic neříkající chování 

Šváby vylezají ze svých úkrytů

Podfukem to zavání

 

Dovolte mi odejít od těch falešných

Co nepomůžou nikdy nikomu 

V jejich očích skleněných

Z většiny stala se banda narkomanů

 

Co míří do bludnejch sfér 

Okrádaj ostatní s výmluvou na přátelství

A ztratili už dásvno směr 

Jsou z nich živoucí mrtvoli a to není tajemství

 

Pouhým stínem toho co byli dřív

Žebrajíc dávku na ulicích

Zombí co neví že už není živ

Šlapajíc po vlastních snech spících

 

S jehlou plnou jedu 

Pod kůži do žil si vpravuje

S pohledem na lízátko z medu

Už ten jed v žilách koluje

 

Tohle nic neřeší jen pravdu posouvá

Na jinou kolej chvilku bolest odnáší

Můžu přestat si každej namlouvá

Jenže to pevnou vůli obnáší

 

Když ji nemáš tak se těžko snaží

Autor Dědek, 07.08.2017
Přečteno 222x
Tipy 2
Poslední tipující: střelkyně1, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Já neodsuzuji feťáky,těch je mi líto.Ale odsuzuji všechny kdo jim tu drogu za peníze prodávájí,odsuzuji všechny lichváře a šmejdy,co dovedou obírat staré a nemocné lidi,nebo lidi v úzkých.Těm bych ruku nepodala,takže tipeček:-))

08.08.2017 17:50:08 | střelkyně1

Ono to není jen o těch feťácích ale také třeba o přátelích kteří je do drog dostali nebo namočili ať už ty co je berou nebo prodávají :) děkuji za velmi dobrý komentář a za návštěvu :)

08.08.2017 19:37:12 | Dědek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí