Na tyhle noci se ráno zapomíná

Na tyhle noci se ráno zapomíná

Anotace: ...

Nemůžu si vzpomenout

jaký máš oči!

 

Jestli jsou modrý nebo tmavě šedý?

 

Díval ses na mě ze tmy.

 

A tu noc chyběly na nebi hvězdy.

Místo nich svítily

pouliční lampy.

 

Vzduch měl sílu ledu

a barvil kůži do modra.

 

Mě ale hřály tvoje ruce!

 

Mluvili jsme spolu o životě

o tom, co si kdo z nás přeje.

 

Mezi spěšnými doteky jsme si povídali.

Vlastně to bylo trochu k smíchu.

 

Na tyhle noci se ráno zapomíná!

 

A já tě i přesto mlčky prosila...

...ponech si mě ještě chvíli.

Autor Januletta, 08.08.2017
Přečteno 293x
Tipy 11
Poslední tipující: bogen, Mácha, Frr, jitoush, střelkyně1, rybka, Ruda Štola, Dreamy
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmm je to dost silný ... Prima

08.08.2017 22:46:14 | Mácha

Díky

09.08.2017 09:08:30 | Januletta

na takovouhle báseň se nezapomene!:-)

08.08.2017 15:35:03 | střelkyně1

Děkuji

09.08.2017 09:08:16 | Januletta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí