Divadlo a scéna jménem svět

Divadlo a scéna jménem svět

Anotace: ???:::???

Na malou chvíly štěstí mít

Moci ho ze všech sil obejmout

Poznat ten pocit za ruku ho vzít

Do náručí ho navždy popadnout

 

Naše životy sloučit

Jak už to tak bývá

Nechtít se spolu loučit

Srdce lásku vzývá

 

Ze života divadlo různých tváří

Které hrají to čím si člověk prochází

Nad hlavou polární záři

S myšlenkou co nám ještě schází

Autor Dědek, 08.08.2017
Přečteno 366x
Tipy 2
Poslední tipující: FairyLAdy, Ruda Štola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí